Event

Lin Talks

Digitaliseringsprosesser i skolen, hvor i all verden begynner vi? 7. mars inviterer vi skoleledere og pedagoger for å diskutere hvordan fremtidens skole vil se ut. Kommer du?

Registrer deg her

Gratis

Meld deg på

Quality Hotel Globe, Stockholm

Vil du lære enda mer om digitalisering i skolen, og snakke med andre skoleledere og pedagoger om hvordan digitale verktøy kan bidra til gode læringsprosesser? 

Da bør du ta turen til Lin Talks på Sentralen i Oslo 7. mars. Det er gratis å delta, lunsjen spanderer vi.

Agenda:

Fra 12:00: Lunsj og skravling.
Snakk med andre lærere og bygg et digitaliseringsnettverk.

13:00: Velkommen v/Erlend Kobro

13:10: Annika Agélii Genlott, forsker: Tastatur før blyant
For at skolen skal holde tritt med forandringene som omgir oss i dagens samfunn, og gi elevene forutsetningene til å lykkes i fremtiden, er det nødvendig å utfordre innarbeidede tradisjoner. I tillegg til en ny bedriftskultur innebærer digitalisering også at du må revidere faglig innhold for å sikre at skolen gir barn og unge en moderne utdanning. Hvordan driver du forandringsledelse i skolen, knyttet til digitalisering og bærekraftig utvikling?

14:10: Skravle litt med sidemannen, hent deg en kaffe, gå på toalettet.

14:30: På elevenes premisser
Reportasje fra grunnskolen, der en gruppe elever viser oss hva slags skole de ønsker seg.

Elevorganisasjonen: Hvordan bør teknologi utvikle skolen?
Live Tronstad og Molly Prestholdt Gibson deler sine ønsker og tanker.

Hva med lærerne?
Henriette Ibsen er lærer på en av Bærum Kommunes mest fremoverlente skoler. Som kontaktlærer, sosiallærer og digitalt fyrtårn i Bærum kommune kommer hun for å snakke om hvordan digitaliseringen vil påvirke lærerrollen.

En rektors bekjennelser - på Lin Talks
Bjørn Bolstad er rektor på Ringstabekk skole og forfatter av bloggen “En rektors bekjennelser”. På bloggen reflekterer Bjørn rundt skoleutvikling og utdanning fra et rektorperspektiv. På Lin Talks vil Bjørn dele sine betraktninger rundt fremtidens skole.

16:30: Hva gjør vi nå?
Vi har hørt perspektivene, vi vet hvor vi står. Nå skal vi videre. Maria Abrahamsson og Åsa Sundelin har over 20 års erfaring med digital utvikling i svensk skole. Sammen har de et unikt perspektiv på helheten rundt digitaliseringsprosesser og skoleutvikling. Åsa og Maria hjelper oss med å samle trådene.

18:00: Diskusjon og mingling. Har du blitt så inspirert at du ikke ønsker å dra helt enda? Vi blir ikke kastet ut av lokalet på enda en time. Bli gjerne igjen og diskuter videre med oss og hverandre.

Vi tror på kreativitet, samhandling og eleven i sentrum. Vi tror at de beste resultatene skapes ved at vi er mange som trekker i samme retning. Derfor inviterer vi dere til en «skoledag» hvor vi lærer av elevene og hverandre. Målet med dagen er å få nye perspektiv på hvordan vi kan bruke teknologi til å gi elevene enda bedre læringsprosesser.

Sentralen, Oslo

Har du spørsmål?