Event
Prepare to Evolve - London 2020

Bli med på vår poplulære skoleutviklingsreise til London i januar 2020. Årets tema er “Prepare to evolve”, og det blir en høyaktuell og nytenkende skoleutviklingsreise med et globalt perspektiv for ledere i barnehage og skole.

Event
Prepare to Evolve - London 2020

Bli med på vår poplulære skoleutviklingsreise til London i januar 2020. Årets tema er “Prepare to evolve”, og det blir en høyaktuell og nytenkende skoleutviklingsreise med et globalt perspektiv for ledere i barnehage og skole.

Kommende arrangement
Inga kommande tillfällen

Anmälan för tillfället avstängd

Återkom gärna vid ett senare tillfälle

Sikre din plass i dag!
Boka här

Dato: 22. - 25. januar 2020
Pris: 12 500 NOK (del i dobbeltrom med en annen)
Enkeltromstillegg: 4500 NOK

For hvem?
Dette er for deg som er skoleleder og/eller arbeider med generelle oppdrag rundt skoleutvikling.


Sikre din plass i dag!
Påmelding her!

Dato: 22. - 25. januar 2020
Pris: 12 500 NOK (del i dobbeltrom med en annen)
Enkeltromstillegg: 4500 NOK

For hvem?
Dette er for deg som er skoleleder og/eller arbeider med generelle oppdrag rundt skoleutvikling.


Sikre din plass i dag!
Boka här

Prepare to Evolve

For niende året på rad, arrangerer vi vår populære skoleutviklingstur til London. Årets tema er “Prepare to Evolve”, og blir en høyaktuell og nytenkende utviklingsreise med et globalt perspektiv for ledere i barnehage og skole.

Med utgangspunkt i essensen av internasjonal forskning og utvikling, samt erfaringer fra nettverkssamarbeid over landegrenser, setter vi fokus på datainformert skoleutvikling, effektivisering og ikke minst endringsledelse.

I løpet av dagene i London møter du dyktige internasjonale forelesere og forskere, og får også muligheten til å arbeide sammen med dem. Sammen med dere ønsker vi å utforske hva som er neste steg i norsk skoleutvikling.

Som deltaker kommer du til å være aktiv, engasjert og involvert gjennom hele reisen. Vi tilrettelegger for et intenst, innovativt og inkluderende arrangement, med fokus på å skape størst mulig verdi for deg som deltaker.

Vi ønsker deg varmt velkommen!

Opplegg

Eventet er tilpasset deg som leder kollegaer og medarbeidere, eller jobber med skoleutvikling.

Onsdag 22. januar

- Vi inviterer til felles lunsj for alle deltakere, før oppstart.
- 14:00-17:00 Lin Talks - Bli inspirert av våre dyktige inspiratører.

Torsdag 23. januar

- 08:30 -16:00 Arbeid i workshops. Vi jobber i fire grupper ut fra disse høyaktuelle temaene:

- Datainformert skoleutvikling. Hvorfor er det viktig å kunne håndtere og forstå elevdata?

- Læringsmiljøer. Læringsmiljøer er der læring skjer. Hvordan, hvor og når kommer det til å skje fremover?

- Ledelse. Hvilken type ledelse kreves for å håndtere den transformasjonen som digitalisering skaper i samfunnet vårt?

- Effektivisering. Den norske skolen står fremfor store ressursutfordringer. Hvordan håndterer vi det?

Fredag - 24. januar

09:00 - 17:00 Valgfritt mellom:

- Studiebesøk på grunnskole
- Studiebesøk i barnehage
- Besøke Googles hovedkontor
- Egen tid til å utforske London, og messen på ExCel

Lørdag - 25. januar

- Utsjekk fra hotellet
- Vel hjem!

Inspiratører

Våre inspiratører er valgt ut fra våre fire temaer; datainformert skoleutvikling, læringsmiljøer, lederskap og effektivisering.
På onsdagen deler de av sin ekspertise og på torsdag bidrar de i våre workshops.

David JP Phillips

Slik skaper du et smittsomt engasjement i din kommunikasjon
David JP Phillips gir deg forelesningen “Moderne presentasjonsteknikk", som er en kunnskapsopplevelse som snur opp ned på fundamentene rundt hvordan man skaper oppmerksomhet, læring og engasjement hos såvel ungdommer og barn, som hos lærerne på skolen. Du får et dypdykk i dopaminets verden, hvordan eksterne og interne belønninger fungerer og hvordan du selv skaper et smittsomt engasjement i din egen kommunikasjon. Forelesningen rundes av med en oppsiktsvekkende twist, der du får en innsikt i hvor lett det er å skape presentasjoner som fungerer.

Tobias Degsell


- Kreativitetsekspert -

Gjør deg klar for data som støtte i skoleutviklingen.
Data er den nye oljen i en digitalisert verden, og i skolen samler vi sammen mer og mer informasjon som kan bidra til å forenkle utvikling og avgjørelser. Samtidig blir det åpenbart at det er et nytt område for skoleledere. Hva trenger du som leder for å forstå og forholde deg til dette fenomenet? Tobias gir deg et innblikk i hvordan du skal agere og inspirere for å få med alle på banen. På en lettfattelig måte får du vite hvordan han har jobbet med bedrifter og organisasjoner for å tenke og agere på nye og kreative måter i en allerede mer datastyrt verden.

Sofia Löwhagen

Slik skaper du et godt læringsmiljø på din skole.

Sofia har arbeidet som arkitekt i snart 20 år. Hun har evnen til å stille de rette spørsmålene til den rette tiden, for å få i gang en dialog rundt avgjørende mål i prosjekter. Å kunne jobbe metodisk for å sikre at målene blir nådd i hvert ledd i kjeden, er viktig for Codesign. Hun har arbeidet mye både i tidlige stadier i en prosess og med komplett prosjektering fra håndskisser til BIM (3D-modeller). Sofia har vært ansvarlig arkitekt for tilbygg opp til 30 000 kvm, og nybygg opp til 13 000 kvm. Hun har hatt kunder som JM, NCC, SISAB og flere kommuner i Sverige. De siste årene har Sofia valgt å jobbe mest inn mot skoler og barnehager i Codesign.

Emelie Heinlo

Slik skaper du et godt læringsmiljø på din skole.

Emelie arbeider i Codesign med bedriftsutvikling ut fra et pedagogisk perspektiv med prosjekter i skole- og samfunnsutvikling. Hun brenner for å synliggjøre bedriftens mål, visjoner og verdier i samspill med arkitektur for å kunne utvikle det pedagogiske læringsmiljøet, alltid med kunde og bruker i fokus. Emelie har en bred erfaring fra skolen; både som lærer og som avdelingsleder i ledelsesgrupper. Hun har også arbeidet med prosjektledelse og design gjennom rollen som kostymedesigner og stylist.Hotell i sentrale London


Vi bor på hotellet Kimpton Fitzroy i området Bloomsbury. Her møtes virkelig nytt og gammelt. Fra utsiden ser man hotellets overdådige fasade og entrè, som vitner om dets historie fra 1800-tallet. Innsiden er dog nyrenovert med en moderne eleganse fra vår nåtid.

Foruten sitt imponerende utseende kan hotellet tilby flere restauranter, barer og treningsrom. T-banen ligger rundt hjørnet og du har gangavstand til Londons kulturelle deler der bla. The British Museum ligger.

Adresse: Kimpton Fitzroy Hotel, 1-8 Russel Square


Obs: Flyreise tur/retur er ikke inkludert i billetten.

Har du spørsmål?


Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her:

Det ble feil.

Anmälan