For skole
For virksomheter
Om oss
Samarbeidspartnere
Kontakt
Ledige stillinger
Cases
Education

Våre tjenester for bedrifter

I et samfunn i stor endring, der innovasjon og omstillingsevne har blitt et konkurransefortrinn, må bedriften sikre at de ansatte har riktig kompetanse for å kunne løse morgendagens oppgaver og utfordringer. I over ti år har vi hjulpet kommuner og utdanningsinstitusjoner på deres digitale reise, og de siste tre årene har vi hjulpet store virksomheter med å omstille seg til å bli lærende organisasjoner.

Lurer du på hvordan din virksomhet bør omstille seg for å møte morgendagens utfordringer?

Pedagogisk kompetanse for organisasjonsutvikling

Behovet for omstillingsdyktige, lærende organisasjoner der de ansatte er motiverte for ny læring er viktigere enn noensinne. Tiden da man kunne lære seg et fag og rendyrke det gjennom hele karrieren har endret seg etter den digitale revolusjonen. Nå må man stadig lære seg nye verktøy, prosesser og arbeidssystemer, og virksomheter strever med å holde følge. Med dagens overflod av informasjon og teknologiske løsninger stilles det store krav til læring.

Tradisjonelt sett er kurs, seminarer og e-læringskurs arbeidsgivers foretrukne plattformer for kompetanseheving, da dette er enkelt for arbeidsgiver og tidsbesparende for arbeidstaker. Utfordringen er at slike plattformer ikke gir varig læring, da den pedagogiske tilnærmingen ofte er mangelfull. Derfor tilbyr vi vår pedagogiske kompetanse til organisasjoner og bedrifter. Målet er å skape organisasjonsutvikling som:

  • Imøtekommer moderne læringsbehov gjennom en mer fleksibel læringsmetode.
  • Støtter alle typer læringsleveranser, inkludert sosial, instruktørledet trening (ILT) og online.
  • Gir individuelle læringsstier og individuell oppfølging.
  • Tilbyr mikro-læring i form av kurs.
  • Tar høyde for det medfødte menneskelige ønsket om å lære og vokse ved å gi de ansatte muligheten til å utvikle seg selv ved hjelp av riktige verktøy.

Et av verktøyene vi benytter i dette arbeidet er vårt egenutviklede Loops, som har mer enn 50.000 brukere. Klikk her for å lære mer om Loops.


Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her:

Det ble feil.