For skole
For virksomheter
Om oss
Samarbeidspartnere
Kontakt
Ledige stillinger
Cases
Education

Kontakt oss

Lin Education består av framtidsrettede mennesker med ulik bakgrunn. Fellesnevneren for alle er et solid engasjement for å bidra til å utvikle fremtidens skole. Her kan du bli bedre kjent med noen av oss.

Foto: Stefanie Padtberg

"Ta gjerne kontakt for en uformell prat om læring!"

Petter Sveen - Lin Education
Foto: Stefanie Padtberg

Petter Sveen

Er du nysgjerrig på Lin som samarbeidspartner eller arbeidsgiver, eller har du spørsmål om salg til bedriftsmarkedet eller generelle henvendelser?

Mobil: 41 43 31 43
Email: petter.sveen@lineducation.no

Jørgen Natlandsmyr Lunde

Er du nysgjerrig på verktøy og innhold, eller har andre salgsrelaterte spørsmål? Ta kontakt med Jørgen:

Mobil: 95 78 89 14
Email: jorgen@lineducation.no

Foto: Stefanie Padtberg
Foto: Stefanie Padtberg

Erlend Kobro

Er du nysgjerrig på vårt pedagogiske tjenestetilbud? Ta kontakt med Erlend:

Mobil: 45 29 18 02
Email: erlend.kobro@lineducation.no

Vårt kontor i Oslo

Lin Educations hovedkontor ligger i Gøteborg. I Oslo finner du oss på SoCentral, i Øvre Slottsgate 3.

Sentralbord: 800 249 55

Velkommen!

Petter har et mantra om at kunnskap er løsningen på alle utfordringer. Han er opptatt av hvordan vi kan utnytte mulighetene teknologi og digitalisering gir til å tilegne oss kunnskap, samt holde oss motivert for livslang læring. Et paradoks han ofte trekker frem er at det er i yrkeslivet vi er lengst og skal lære mest, likevel er det der vi har minst tilgang på pedagogisk kompetanse. Det er kanskje ikke så rart at vi har problemer med å omstille oss?

Petter har en Bachelor i Business Administration fra BI og University of Macau og en EMBA i Strategisk ledelse fra NHH. Han har over 15 års erfaring fra IT-bransjen der han blant annet har jobbet med digitalisering, livslang læring og offentlig sektor, fra selskaper som CA Technologies, Making Waves og Conexus/CXS. I dag leder han Lin Education Norge.

Jørgen har overordnet ansvar for våre kunder og tilhørende prosjekter, og har et sterkt engasjement rundt samspillet mellom teknologi og læring. Han ønsker å bidra til å skape fremtidens skole der teknologi og pedagogikk går hånd i hånd, og med stort engasjement for formidling er han også kjent som vår interne foredragsholder.

Jørgen er lektor og utdannet allmennlærer fra Norsk Lærerakademi i Bergen, med fordypning i IKT for lærere. Han har en Executive Master of Management fra BI, som blant annet består av verdibasert ledelse og ledelse av utdanningsinstitusjoner i endring. Med pedagogikk som grunnmur har Jørgen tilegnet seg svært god kompetanse på ledelse, kompetansehevingstiltak, prosjektstyring og bruk av digitale muligheter både i offentlig og privat sektor.

Frem til 2018 jobbet han i fem år med innføring, veiledning og kundeoppfølging for bruk av digitale løsninger i norsk skole, hvor han også var kurs- og foredragsholder for lærere i bruk av digitale løsninger. I tillegg har han erfaring fra større implementeringsprosjekter fra kommuner og fylker, samt flere sertifiseringer fra våre samarbeidspartnere.

Erlend brenner for en skole der elevenes trivsel, motivasjon og mestring er i fokus. Utdanning skal oppleves som relevant, utfordrende og morsomt. Med dagens nye verktøy og nye rammebetingelser, ligger hans store engasjement i å hjelpe skolen med å nå dette målet.Erlend har utdanningen sin fra NTNU, Universitetet i Lund og Universitetet i Oslo.

I bagasjen har han fem år som lærer i Bærum, en av norges mest teknologirike kommuner. Som lærer har han blant annet vært digital fyrtårnslærer, ansvarlig for digital utvikling på egen skole og ansvarlig for opplæring av nyansatte i pedagogisk bruk av digitale enheter. Han var medansvarlig for utvikling og opplæring av lærere i Bærum kommune sin satsning “Digital Skolehverdag”, samt kursholder for digitalpedagoger.

I dag er Erlend pedagogisk prosessleder i Lin Education, med god erfaring i å holde foredrag, workshops og kurs innen digital didaktikk og nettbrett i skolen. Han har sekken full av sertifiseringer, både som Apple Professional Trainer, Google Certified Educator og Apple Product Professional. Han er også en av få Apple Distinguished Educators i Norge.


Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her:

Det ble feil.