For skole
For virksomheter
Om oss
Samarbeidspartnere
Kontakt
Ledige stillinger
Bett 2019
Event
Reis med oss til Bett!

I januar 2019 gjennomfører vi vår niende skoleutviklingsreise til London. For andre året på rad benytter vi det fantastiske eventlokalet ved O2 Arena, der årets tema Mind the Gap utspiller seg med et uslåelig program.

Jeg ble veldig inspirert av Lins profesjonelle innramming. Det føltes så kult og engasjerende - en ekte energiinnsprøytning!

Deltaker på Lins tur til London 2018

Nå åpner vi opp Mind the Gap for deg som skal til London og som ønsker å være med en av dagene. Meld deg på idag: bit.ly/bettlondon2019

Våre reisepakker fra Oslo, Stockholm, København og Göteborg er utsolgt.

I den fantastiske arenaen på Intercontinental O2 - kun et kort stykke fra Bett Show - skaper vi årets skoleutviklingsreise med temaet Mind the Gap - et omfattende og inspirerende program med seminarer, workshops og aktiviteter.

Som offisiell partner til Bett Show gir vi deg eksklusiv tilgang til det beste av messens innhold - i tillegg til vårt eget skandinaviske program. Du får selvsagt tilgang til all informasjon direkte i vår egen event-app.

Med over åtte års erfaring fra London og Bett Show, vet vi at det beste utbyttet får du gjennom aktiv deltakelse. Vi gir deg derfor mulighet til å lytte og nettverke med fantastiske forelesere og workshop-fasilitatorer, samtidig som du når som helst kan besøke våre Edventure Rooms. Her kan du delta med andre pedagoger og skoleledere, som sammen skaper prototyper, tanker, idèer og produkter.

I et lokale på over 3000 m2 vil vi bli inspirert av spennende personligheter, finne nye synergier og måter for samarbeid, og lære av hverandre. I tillegg vil vi hjelpe til med å identifisere og bygge bro over mange ulike gap knyttet til teknologi og læring.

Til London reiser du enkelst med fly - og når du reiser med Lin Education sørger vi for å kjøpe klimakvoter for alle.

Et lite utdrag fra 2018! Vi lover deg et minst like fantastisk program i 2019!

Et utvalg av årets inspiratører

Simen Spurkland

Simen Spurkland jobber ved Vøyenenga skole i Bærum og har vært lærer siden 2000. Han underviser i matematikk, samfunnsfag og musikk og siden 2013 har han hatt 1:1 iPad i sitt klasserom. Ved siden av jobben som lærer holder han foredrag om skoleutvikling, lærerprofesjonalitet, digitalisering og didaktikk. Han er også aktiv bidragsyter med kronikker og innlegg i ordskiftet om skole og skoleutvikling.

Lars Persen

Lars Persen er pedagogisk leder i Scandec Systemer, distributør av lyd og bilde i Norge. Han jobber daglig med implementering av interaktiv teknologi i norske skoler, med å hjelpe skoler til å se sammenhenger og til å mestre neste steg i egen utvikling. Han holder praktiske pedagogiske kurs for lærere og foredrag om hvordan læringsbehovene endrer seg med teknologien. Lars er Fellow i Education Fast Forward og har vært bidragsyter til NMC Horizon-rapportene om teknologisk utvikling i nordiske skoler, både i 2015 og 2017.Han er svært opptatt av hvilken rolle skolelederen har i lærernes kompetanseutvikling og behovet for en systemisk tilnærming til skoleutvikling.

Anna Rosling Rønnlund

Da Hans Rosling døde, var det ingen andre alternativer for svigerdatteren Anna Rosling Rønnlund enn å ta steget inn i rampelyset. Anna er en av hjernene bak Roslings verdensberømte pedagogiske diagrammer og metoder. Hun er medstifter av Gapminder, som har en misjon om å spre et faktabasert verdenssyn. Hun reiser nå verden rundt med sine forelesninger og er hyllet av blant andre Bill Gates.

Fredrik Reinfeldt

Fredrik Reinfeldt var Sveriges statsminister fra 2006 - 2014, og har i mange år hatt et nært samarbeid med flere av regjeringslederne i Europa. Fredrik snakker om endringer og globale trender, og hvordan vi må fornye oss for å møte disse nye utfordringene. I dag lever vi våre liv annerledes enn tidligere, med en annen oppfatning av arbeid, utdanning, livsstadier og aldring. Vi møter nye muligheter, men også en risiko for at mennesker faller utenfor samfunnet. Hva slags lederskap er nødvendig for å håndtere en slik konstant forandring?
Med en tro på mennesket, og en forståelse for at livet faktisk kan starte flere ganger, gir Fredrik Reinfeldt en skar innsikt - i tillegg til løsninger på utfordringene som venter rundt hjørnet.

Mouna Esmaeilzadeh

En av de mest omtalte «sommerpraterne» i 2018 og kjent som "Doctor Mouna" på svensk TV4. Mouna Esmaeilzadeh er en av de ledende ekspertene i helsevesenet, og hun mener at med riktig livsstil og medisinsk behandling kan vi bli over 150 år gamle. Mouna forteller om bruk av roboter, kunstig intelligens og genteknologi. Er du klar for å lære mer om hvorfor fremtiden er lysere enn du noensinne har forestilt deg?

David Phillips

Nå er det slutt på kjedelige forelesninger og søvndyssende leksjoner. David Phillips er «on mission» for å redde alle fra det han kaller "The Death of PowerPoint". David er i dag en av Europas mest verdsatte forelesere og coach-er i presentasjonsteknikk og retorikk. Vi påvirkes uten at vi merker det - av kroppsspråk, framtoning og ordvalg. Den som kan triksene, vet også hvor mye det er mulig å påvirke andre. Ta del i David sine erfaringer som lærer deg å kommunisere slik at andre virkelig lytter!

Lisa Ekstrøm

Lisa Ekstrøm er en karismatisk og energisk person med lang erfaring i endringsledelse. Hun tilbyr praktiske tips og erfaringer på en måte som er lett å ta til seg og overføres til egen hverdag., uansett hvilken rolle du har. Det blir mye latter og aha-opplevelser, alt i et forrykende tempo. Lisa ble kåret til årets taler 2014 i Sverige, og ble også nominert i 2017.

Anna Ryott

Anna Ryott er lidenskapelig opptatt av barns rettigheter, og har lenge jobbet for å redusere urettferdighet og fattigdom i verden. Anna har blant annet har vært leder for innsamling hos Unicef, og generalsekretær for SOS barnebyer. Nå er Anna styremedlem for World Childhood Foundation, FNs Stiftelse «Global Entrepreneurs Council», Anna Lindh Academy og Lin Education. I 2014 fikk Anna H.M. Kongens medalje for "betydelig innsats i svensk samfunn og næringsliv".

Andreas Ekstrøm

Andreas Ekstrøm er journalist i Sydsvenska Dagbladet. Han foreleser hovedsakelig om den digitale revolusjonen og har nettopp kommet ut med boken «Att hitta» som handler om hva Google lovet å hjelpe oss med - det grunnleggende problemet som skulle bli løst en gang for alle. Om drømmen om det perfekte ekteskapet mellom digitalitet og menneskehet. Andreas snakker ofte om mangelen på teknisk diskusjon i politikken, og om språket vi bruker for å beskrive teknologien og ferdighetsgapet.

Susanne Kjællander

Susanne Kjællander har engasjert seg i begrepet digital kompetanse og har vært involvert i å utvikle den nye nasjonale IT-strategien i Sverige, samt de nye styringsdokumentene. Hun har forsket på barnehagebarns lek, læring, leting og leseferdighet i den digitale barnehagen siden den første læringsbrettet ble tilgjengelig. Mange forskningseksempler illustrerer hvordan barnehagebarns handlingsrom utvides når de samhandler bevisst; hvordan de utfordrer førskolelæreren eller en apps didaktiske design, og hvordan de oppretter og spiller i et utvidet digitalt grensesnitt hvor virtuelle og fysiske aktiviteter inspirerer hverandre gjensidig.

Carl Heath

Carl Heath er aktiv i grenselandet mellom IT, læring og interaksjonsdesign, og er primært ansvarlig for digitalisering og læring ved RISE, Forskningsinstituttene i Sverige. I 2017 mottok han prisen "Guldäpplet" for sin innsats i digitaliseringen av skolen. Carl har nettopp fått i oppdrag av regjeringens om å lede en nasjonal satsning på media og informasjonsteknologi. Carl driver også podcasten «Digitalsamtal».

Anna och Philips lærerpodcast

Anna Sterling Ahlring og Philip Hjalmarsson startet en podcast i 2015 som i dag er Sveriges største lærerpodcast, og har snart laget over 200 episoder. De samler lærere, utviklingsledere, skoleledere, politikere og andre inspirerende mennesker som gjør et bidrag forskjell på en eller annen måte. De ønsker velkommen nytenkning, motet til å skille seg ut fra mengden, eller de som er i mengden og som våger å skille seg ut - og snakker om hva som er bra, heller enn det som ikke fungerer. Anna og Philip ble i Sverige kåret til årets innsats i offentlig sektor 2017.

Overordnet program (detaljert program blir gjort tilgjengelig i appen)

Onsdag 23. januar

07.50 Avreise SK 803 OSL-LHR (Scandinavian Airlines)
09.20 Ankomst till London.

Vel framme venter bussen som tar oss direkte til London City.

13.00 Velkommen, kaffe og registrering

13.30 Lin Talks 2019
ca 17.30
Avslutning

Innsjekk på hotellet og frikveld med muligheter for nettverksbygging. Vår «egen» pub The Minories holder åpent hver kveld, der du som reiser med oss får 15% rabatt på mat og drikke.

Torsdag 24. januar

09.00-16.00 Mind the Gap
Dagen tilbringes i sin helhet på Intercontinental O2 alt. Bett Show, der du selv velger blant et stort utvalg av spennende seminarer, workshops og spesialisert innhold. Alt for at du skal finne noe som interesserer nettopp deg! Vi har flere ulike lokaler og temarom der alt skjer nesten samtidig - og du velger selv når og hvor du vil delta.

Det detaljerte programmet finner du i appen
Full oversikt over det detaljerte programmet finner du i vår egen eventapp, slik at du kan planlegge ditt program før avreise. Vi arrangerer også flere skolebesøk til ulike skoler i London løpet av turen.

19.00 Treretters middag
Lins berømte nettverkstreff . En middag med nettvbrkstema, underholdning og overraskelser

Fredag 25. januar

09.00-16.00 Mind the Gap
Vi fortsetter med vårt inspirerende utvalg av forelesninger, workshops og skolebesøk. Full oversikt over det detaljerte programmet finner du i vår egen eventapp, slik at du kan planlegge ditt program før avreise.

Frikveld med mulighet for nettverksbygging. Vår «egen» pub The Minories holder åpent hver kveld, der du som reiser med oss får 15% rabatt på mat og drikke.

Lørdag 26. januar

12.00
Utsjekk og transport til flyplassen

17.30 Avreise SK 810 LHR-OSL (Scandinavian Airlines)

Klimanøytrale flyreiser sparer miljøet

Fra Oslo benytter vi oss av ordinære rutefly med Scandinavian Airlines (SAS).

Samtlige flyreiser i forbindelse med denne reisen klimakompenseres fullt ut av Lin Education i samarbeid med Tricorona Climate Partner (TCP) - sertifisert av FN og Gold Standard.

Femstjerners beliggenhet i London City - med fri kollektivtransport

Når du reiser med Lin Education, så bor du på et av de beste stedene i London City.

Våre to søsterhotell er Grange Tower Bridge og Grange City. Hotellene har like fasiliteter og romstandard. Dersom dere reiser i en gruppe, eller er fra samme skole, plasserer vi dere selvsagt på samme hotell.

Midt mellom våre hotell ligger stasjonen Tower Gateway der det går tog til Bett Show og vårt eventlokale ved O2. Reisetiden er på ca 20 minutter og et Oyster-card (reisekort for kollektivtrafikk) - verdi £30 - inngår i din reise.
For å komme deg til vårt eventlokale fra hotellet, så reiser man med DLR fra Tower Gateway og går av ved  Royal Victoria Docks (ca 13 min). Herfra tar man "Emirates Air-Line" (vi kaller den selvsagt for Lin-banen), den tar 7 min over elven. Alternativ kan man gå av ved Canning Town (ca 12 min) og ta t-banen et stopp (2 min) til Greenwich North.

NYHET!
I år kan du velge å bo på InterContinental London - The O2. Du reduserer reisetiden og bor på et hotell med direkte tilknytning til vårt eventlokale - med fantastisk utsikt over Themsen. Pristillegget er  NOK 900,-  per natt/ per rom (Uavhengig av enkelt/dobbeltrom).

Kart over våre hotell og Tower Gateway der vår møteplass The Minories ligger.

Påmelding

Meld deg på her

Våre reisepakker er utsolgt. Du kan fortsatt registrere deg for vår konferansepakke, alle dager eller enkeltdager.

Dersom du har spørsmål, kan du ta kontakt med oss på:event@lineducation.se
Påmeldingen er bindende. Fakturering blir gjennomført ved påmelding, med 30 dagers betalingsfrist.

Ved å melde deg på godkjenner du at dine personopplysninger håndteres i samsvar med gjellende lovverk.

Våre priser:

Pakkepris med fly og hotell NOK 15 500,- per person i dobbeltrom
• For eget enkeltrom tilkommer NOK 4 500,-
• Du kan også velge å bestille fly og hotell på egenhånd. Bare konferenspakke: 7000,-
• Mva tilkommer

NYHET!
Oppgrader overnattingen din og bo på Intercontinental London The O2 - direkte tilknyttet vårt eventlokale. Pristillegg for oppgraderingen er NOK 900,- per natt /rom.

Følgende inngår i pakkeprisen:

• Reise t/r LondonKlimakvoter på flyreisen
• Transfer fra og til flyplassen i London
• Tre netter på et av våre hotell, inkl. engelsk frokost
• Et eget Oystercard (£30) for reiser i London
• Lin Talks (inspirasjon fra kjente forelesere)
• Et utvalg av skolebesøk
• Lins berømte nettverkstreff torsdag kveld, inkl. treretters middag og underholdning
• Ett stort utvalg av seminarer og workshops

For niende året på rad lover vi å gi deg den absolutt beste opplevelsen av London sammen med over 500 pedagoger og skoleledere fra hele Norden.