For skole
For virksomheter
Om oss
Samarbeidspartnere
Kontakt
Ledige stillinger
Bett 2019
Education

Cases

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Maecenas molestie a est ac volutpat. Duis sit amet vehicula dolor. Sed at sollicitudin ex, at vehicula nulla. Curabitur in libero enim. Duis maximus sapien eget dui elementum, id sollicitudin libero pharetra. Proin sodales

"Vi har kompetens och 10 års erfarenhet av livslångt lärande i skola och företag"

Josef Lind, grunnlegger - Lin Education

Hva er Lin Education?

Lin ble grunnlagt i 2008. Vi jobber i dag med 60 svenske kommuner og har over 250 000 digitale verktøy i skoler og barnehager rundt om i Sverige. Hvert år arrangerer vi over 1 000 opplæringsøkter om læring, utvikling og digitalisering. Over 40 000 personer bruker våre egenutviklede produkter i læringen. I 2017 etablerte vi oss i Norge, og vi har i dag nesten 100 ansatte på våre arbeidssteder i Oslo, Gøteborg, Stockholm, Malmø, Karlstad og Umeå.

Vi ønsker å utvikle en skole i bevegelse. En skole som er en del av samfunnet, der eleven, læringen og utviklingen står i fokus – hele tiden og overalt.

Vi tilbyr allerede skreddersydde opplæringsdager ute på skoler i Norge. Ta kontakt med vår pedagogiske prosessleder for en prat om hvordan dere kan ta bruken av teknologi et steg videre på skolen eller i kommunen.

Er du interessert i å høre mer om oss? Gjøre ting som utgjør en forskjell for skolen sammen med oss? Eller kanskje bare ta en prat? Ta kontakt for en uforplikende prat!

Digitalt mangfold

Det er en demokratisk rett å gå ut av skolen med forståelse for vårt digitale samfunn og lære seg å håndtere digitale verktøy og innhold på en utviklende, praktisk, sosial, etisk og sikker måte. Skolens styringsdokumenter sier at den skal utdanne demokratiske verdensborgere – og vi er enige!

#linedu

Hver dag bobler det av nysgjerrighet og oppfinnsomhet i den norske skolen. Gjennom årene har det utviklet seg et fellesskap, og vi er stolte av å være en del av det fellesskapet. Vi hadde ikke vært noen ting uten dette.  Et nettverk av lærere som sammen dyrker den nysgjerrigheten og innovasjonen som vil bringe landet vårt inn i fremtiden.

Drivende samfunnskraft

Vi ønsker å utvikle en skole som ligger i forkant av den digitale utviklingen i samfunnet, og som driver pedagogikken i de omkringliggende nettverkene, både de sosiale, faglige og digitale.

Erfaring og forskning

Vi vil dele vår mangeårige erfaring med resten av skole-Norge. Gjennom relevant forskning hjelper vi skolen med å utvikle seg inn i fremtiden.

Læring i bevegelse

Vi ønsker å utvikle en skole i bevegelse. En skole som er en del av samfunnet, der eleven, læringen og utviklingen står i fokus – hele tiden og overalt.

Oppmuntre til nysgjerrighet

Vi ønsker å utvikle en skole som anerkjenner elevenes naturlige nysgjerrighet, der teknologi gjør nye læringsformer mulig og bidrar til engasjement i verdensklasse.


Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her:

Det ble feil.