Det er vi som er Lin Education

Vi ønsker å utvikle en skole som anerkjenner elevenes naturlige nysgjerrighet, der teknologi gjør nye læringsformer mulig og bidrar til engasjement i verdensklasse.

Hva er Lin Education?

Lin ble grunnlagt i 2008. Vi jobber i dag med 60 svenske kommuner og har over 250 000 digitale verktøy i skoler og barnehager rundt om i Sverige. Hvert år arrangerer vi over 1 000 opplæringsøkter om læring, utvikling og digitalisering. Over 40 000 personer bruker våre egenutviklede produkter i læringen. I 2017 etablerte vi oss i Norge, og vi har i dag nesten 100 ansatte på våre arbeidssteder i Oslo, Gøteborg, Stockholm, Malmø, Karlstad og Umeå.

Vi ønsker å utvikle en skole i bevegelse. En skole som er en del av samfunnet, der eleven, læringen og utviklingen står i fokus – hele tiden og overalt.

Vi tilbyr allerede skreddersydde opplæringsdager ute på skoler i Norge. Ta kontakt med vår pedagogiske prosessleder for en prat om hvordan dere kan ta bruken av teknologi et steg videre på skolen eller i kommunen.

Er du interessert i å høre mer om oss? Gjøre ting som utgjør en forskjell for skolen sammen med oss? Eller kanskje bare ta en prat? Ta kontakt for en uforplikende prat!

Les mer om oss


Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her:

Det ble feil.