Om oss

Kontakt oss

Lin Education består av framtidsrettede mennesker med ulik bakgrunn. Fellesnevneren for alle er et solid engasjement for å bidra til å utvikle fremtidens skole. Vi har kontorer i Bergen, Sandefjord og Oslo. Her kan du bli bedre kjent med lederne for de ulike avdelingene våre.

"Ta gjerne kontakt for en uformell prat om læring!"

Jørgen Natlandsmyr Lunde - Lin Education

Jørgen Natlandsmyr Lunde

Er du nysgjerrig på verktøy og innhold, eller har andre salgsrelaterte spørsmål? Ta kontakt med Jørgen:

Mobil: 95 78 89 14
Email: jorgen@lineducation.no

Foto: Stefanie Padtberg
Foto: Stefanie Padtberg

Erlend Kobro

Er du nysgjerrig på vårt pedagogiske tjenestetilbud? Ta kontakt med Erlend:

Mobil: 45 29 18 02
Email: erlend.kobro@lineducation.no

Vårt kontor i Oslo

I Oslo finner du oss på SoCentral, i Øvre Slottsgate 3.

Telefon: 406 42 600

Velkommen!

Vårt kontor i Bergen

I Bergen finner du oss i Kokstadvegen 23.

Telefon: 406 42 600

Velkommen!

Jørgen har overordnet ansvar for våre kunder og tilhørende prosjekter, og har et sterkt engasjement rundt samspillet mellom teknologi og læring. Han ønsker å bidra til å skape fremtidens skole der teknologi og pedagogikk går hånd i hånd, og med stort engasjement for formidling er han også kjent som vår interne foredragsholder.

Jørgen er lektor og utdannet allmennlærer fra Norsk Lærerakademi i Bergen, med fordypning i IKT for lærere. Han har en Executive Master of Management fra BI, som blant annet består av verdibasert ledelse og ledelse av utdanningsinstitusjoner i endring. Med pedagogikk som grunnmur har Jørgen tilegnet seg svært god kompetanse på ledelse, kompetansehevingstiltak, prosjektstyring og bruk av digitale muligheter både i offentlig og privat sektor.

Frem til 2018 jobbet han i fem år med innføring, veiledning og kundeoppfølging for bruk av digitale løsninger i norsk skole, hvor han også var kurs- og foredragsholder for lærere i bruk av digitale løsninger. I tillegg har han erfaring fra større implementeringsprosjekter fra kommuner og fylker, samt flere sertifiseringer fra våre samarbeidspartnere.

Erlend brenner for en skole der elevenes trivsel, motivasjon og mestring er i fokus. Utdanning skal oppleves som relevant, utfordrende og morsomt. Med dagens nye verktøy og nye rammebetingelser, ligger hans store engasjement i å hjelpe skolen med å nå dette målet.Erlend har utdanningen sin fra NTNU, Universitetet i Lund og Universitetet i Oslo.

I bagasjen har han fem år som lærer i Bærum, en av norges mest teknologirike kommuner. Som lærer har han blant annet vært digital fyrtårnslærer, ansvarlig for digital utvikling på egen skole og ansvarlig for opplæring av nyansatte i pedagogisk bruk av digitale enheter. Han var medansvarlig for utvikling og opplæring av lærere i Bærum kommune sin satsning “Digital Skolehverdag”, samt kursholder for digitalpedagoger.

I dag er Erlend pedagogisk prosessleder i Lin Education, med god erfaring i å holde foredrag, workshops og kurs innen digital didaktikk og nettbrett i skolen. Han har sekken full av sertifiseringer, både som Apple Professional Trainer, Google Certified Educator og Apple Product Professional. Han er også en av få Apple Distinguished Educators i Norge.

Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her: