Om oss

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for fremtidsrettet læring og ønsker å være med å utgjøre en forskjell i norsk skole? Hos oss vil du være tilknyttet et sterkt faglig miljø der alle brenner for det samme som deg, nemlig fremtidsrettet læring.

I Lin Education fokuserer vi på livslang læring og har et ønske om å hjelpe mennesker og organisasjoner med å utnytte potensialet som finnes i samspillet mellom teknologi og pedagogikk. Vi er en rådgiver og fasilitator som veileder våre kunder i deres valg av digitale enheter, innhold og prosesser tilpasset fremtidsrettet læring. I tillegg tilbyr vi salg og leasing av digitale enheter fra de fleste produsenter.

Siden 2008 har vi hjulpet utdanningssektoren med blant annet å heve deres digitaldidaktiske kompetanse og forståelse for hvilke muligheter digitaliseringen gir. I 2017 etablerte vi oss i Norge, 2019 ble året vi åpnet kontorer i Bergen, og nå er vi klare for videre vekst. Vil du være med oss på reisen?

Vi er på jakt etter flere kollegaer som har erfaring med å tilpasse dagens skole til fremtidens behov, eller som rett og slett er lidenskapelig opptatt av samspillet mellom digital teknologi og pedagogikk. Hos oss vil du være tilknyttet et sterkt faglig miljø der alle brenner for det samme som deg, nemlig framtidsrettet læring. Du vil ha mye ansvar og stor fleksibilitet i hverdagen, samtidig som du vil være med på å utvikle vårt tjenestetilbud

Har du spørsmål?
Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her: