Om oss

Vil du jobbe hos oss?

Brenner du for fremtidsrettet læring og ønsker å være med å utgjøre en forskjell i norsk skole? Hos oss vil du være tilknyttet et sterkt faglig miljø der alle brenner for det samme som deg, nemlig fremtidsrettet læring.

I Lin Education fokuserer vi på livslang læring og har et ønske om å hjelpe mennesker og organisasjoner med å utnytte potensialet som finnes i samspillet mellom teknologi og pedagogikk. Vi er en rådgiver og fasilitator som veileder våre kunder i deres valg av digitale enheter, innhold og prosesser tilpasset fremtidsrettet læring. I tillegg tilbyr vi salg og leasing av digitale enheter fra de fleste produsenter.

Siden 2008 har vi hjulpet utdanningssektoren med blant annet å heve deres digitaldidaktiske kompetanse og forståelse for hvilke muligheter digitaliseringen gir. I 2017 etablerte vi oss i Norge, 2019 ble året vi åpnet kontorer i Bergen, og nå er vi klare for videre vekst. Vil du være med oss på reisen?

Vi er på jakt etter flere kollegaer som har erfaring med å tilpasse dagens skole til fremtidens behov, eller som rett og slett er lidenskapelig opptatt av samspillet mellom digital teknologi og pedagogikk. Hos oss vil du være tilknyttet et sterkt faglig miljø der alle brenner for det samme som deg, nemlig framtidsrettet læring. Du vil ha mye ansvar og stor fleksibilitet i hverdagen, samtidig som du vil være med på å utvikle vårt tjenestetilbud.

Salgsansvarlig

Brenner du for ny teknologi, digital utvikling og gode kundeopplevelser? Interesserer du deg for kompetanseheving og læring?

Lin Education søker nå en engasjert salgsansvarlig. Du vil få en sentral rolle i å styrke Lin Educations posisjon i Norge, ved å bygge gode relasjoner til viktige beslutningstakere i kommune og skoleledelse. Med deg på laget skal vi bli den foretrukne undervisningspartneren innen digital transformasjon. Motiveres du av å kunne utgjøre en positiv forskjell for hvordan norsk skole og utdanningssektor videreutvikles? Da ønsker vi å komme i kontakt med deg!

Stillingen rapporterer til Norgessjef.

Andre sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder:

- Aktivt salgsrettet arbeid for å synliggjøre Lin Educations tjenester inn mot skolesektoren
- Analysere og utvikle markedsmulighetene
- Kontakt med viktige beslutningstakere og andre interessenter
- Bidra i offentlige anbudsprosesser
- Tett samarbeid med interne prosessledere
- Veiledning og rådgivning

Vi søker deg som trives på landeveien og med å knytte gode og langvarige relasjoner. Du har relevant høyere utdanning, gjerne innen pedagogikk, og en genuin interesse for teknologi og digital utvikling. Du må ha god formidlingsevne og lang erfaring med salg og god kjennskap til hvordan en bedriver salg mot offentlig sektor. Vi ønsker at du har kunnskap om norsk undervisningssektor, eller har egenskapene som skal til for å sette deg inn i dette. Å kunne vise til gode resultater fra offentlige anbudsprosesser er et pluss.

Som person har du en unik evne til å kommunisere og bygge profesjonelle relasjoner basert på faglig dyktighet, personlig integritet og tillit. Kolleger opplever at du samarbeider godt på tvers av ansvarsområder og beskriver deg gjerne som løsningsorientert, strukturert, initiativrik og resultatorientert. Du evner å skynde deg sakte, og har utholdenhet til å jobbe med langsiktige prosjekter og salgsprosesser.

For mer informasjon om Lin Education klikk deg inn på vår nettside eller følg oss på Facebook og Linkedin.

Møt noen Linare:

"Når jeg merker at de jeg har pratet med har blitt inspirert, så føler jeg meg veldig glad for at jeg har vært involvert og bidratt."

-Christine Löthman, Pedagogisk prosessleder

"Jeg sørger for at arbeidsflyten og logistikken fungerer effektivt i hele vår organisasjon"

-Niklas Lindblad, Produkteier Lina

"Jeg har arbeidet her i snart 6 år, og det er som å jobbe med sine beste venner eller sin familie hver eneste dag..."

-Christian Eoyum, Service Göteborg

"Jeg sørger for at arbeidsflyten og logistikken fungerer effektivt i hele vår organisasjon"

-Niklas Lindblad, Produkteier Lina

Har du spørsmål?
Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her: