Education

Samarbeidspartnere

Vi er sertifisert for produktene og tjenestene vi tilbyr, og har et godt samarbeid med Apple, Google, Microsoft med flere. Vi har også et tett samarbeid med øvrige, ledende produsenter av digitale verktøy, som Lenovo, Acer, Asus, Dell og HP.

Som forhandler ønsker vi alltid å snakke med andre leverandører. Ta kontakt dersom du ønsker å diskutere et potensielt samarbeid med oss.

Noen partnere vi samarbeider tett med:

Apple Solution Expert

Lin Education er Apple Solution Expert, og leverer enheter fra Apple til bruk i utdanning. Vi bistår også med tilpasset veiledning og opplæring relatert til digitaldidaktisk bruk av Apple sine enheter.

I tillegg til å være leverandør av produkter, kan vi som Apple Solution Expert gi fortløpende support og service basert på behovene til skolen. Vi har inngående kunnskap om hvordan Apple-produkter brukes i undervisningen, og om hvordan enhetene tas i bruk i institusjoner av alle størrelser. Lin Education sine ansatte har lang erfaring innen opplæring i bruk av Apple i utdanningen. Ansatte hos oss er sertifiserte som:

 • Apple Teacher
 • Apple Education Trainer (AET)
 • Apple Product Professional
 • Apple Distinguished Educator (ADE)

Google Education Partner Premier

Vår status som Google Education Partner Premier og Google Cloud Partner gir oss muligheten til holde tett dialog med Google, samtidig som vi har et svært godt samarbeid for å skape de beste forutsetningene for våre kunder. Lin Education er også, som en av få i Europa, Professional Development-partner til Google. Vi har lang erfaring med opplæring i Google sine ulike tjenester, i tillegg til å veilede i digitaldidaktisk design ved hjelp av Google sine løsninger.

Med vårt sterke team bestående av Google for Education-administratorer og Chrome Deployment-spesialister, tilbyr vi:

 • Enklere, lokale administratoropplæringer
 • Komplekse implementeringer, integrasjoner og migreringer
 • Helhetsansvar for implementeringer og drift
 • Rådgivende oppdrag som kurs, workshops og deltakelse i klasseromsundervisning
 • Opplæring i personopplysningsloven og GDPR

Microsoft Education

Lin Education er Microsoft Educational Partner og Microsoft in Education Global Training Partner. Med unik kompetanse og kjennskap til tjenestene kan vi bistå med opplæring i bruk av Microsoft sine produkter. Flere av våre ansatte er pedagoger med sertifiseringer for opplæring, for eksempel i Microsoft Office 365. Blant våre ansatte finnes blant annet også følgende sertifiseringer:

 • Microsoft in Education Global Training Partner
 • Certified Microsoft Innovative Educator
 • Creative Coding Through Games And Apps
 • Certified Minecraft Trainer

DigiKon AS

Lin Education har inngått en samarbeidsavtale med DigiKon AS. Vi vil arbeide tett sammen rundt pedagogisk konseptutvikling, implementeringsprosjekter og digital skoleutvikling. I tillegg tilbys alle DigiKon sine tjenester som en inkludert del av Lin Education sitt komplette tjenestetilbud.

DigiKon er et selskap som ønsker å sette fokus på pedagogisk bruk og metode for å løfte undervisningen til et høyere nivå. Selskapet jobber bevisst med implementering av den femte grunnleggende ferdighet til å være en naturlig del av undervisningsmetoden i klasserommet.

Alle ansatte i DigiKon er lærere til daglig. De har lang erfaring med å bruke digitale verktøy i undervisningssammenheng, og bruker praksisnære eleveksempler og selverfarte undervisningsmetoder i alle prosjekter de er involvert i.

Vil du motta vårt nyhetsbrev? Registrer deg her: